Altandörrar i Uppsala

Har man en uteplats eller altan är det högst troligt att byggnaden har mer än enbart en vanlig dörr som går ut. I motsats till den klassiska verandan bidrar en uteplats eller altan till att levnadsutrymmet utvidgas i fråga om hemmets funktion och form. Samtidigt som man vill hålla ruskvädret utanför vill man naturligtvis att detta utrymmet är en naturlig del av bostadskomplexet. Det vanligaste sättet att göra detta är att montera en snygg och användarvänlig altandörr. På Fönsterbyten Mälardalen AB får man hjälp av experter gällande altandörrar i Uppsala och kan räkna med ett perfekt slutresultat.

Eleganta altandörrar ger snygg touch
Personalen på Fönsterbyten Mälardalen AB rekommenderar sina kunder att montera altandörrar från EPOK-serien. Modellen riktar sig egentligen till de som renoverar äldre byggnader, men självfallet anpassas altandörrarna även till nybyggnationer. Förutom en fenomenal funktion är altandörrarnas fönster såväl vackra som tilltalande både utvändigt och invändigt. Dörrarna är antingen inåtgående eller utgående och har eleganta profiler på både karmen och dörrbladet. Utbudet är stort och designen kan anpassas efter kundens önskemål.

Ordentliga lås minskar risken för inbrott
Väljer man den ordinära altandörren från EPOK-serien är den försedd med ett ordentligt fönstervred samt cylinderlås. Vill man öka ytterligare på inbrottsskyddet kan den kunniga personalen ge rekommendationer gällande stabilare låskonstruktioner, men dessa räknas som extra utrustning och höjer det slutgiltiga priset. De flesta av altandörrarna som monteras av Fönsterbyten Mälardalen har dock färdigt ett steglöst reglage inbyggt i vredet som gör att dörren kan lämnas på glänt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *