Att ta egna bilder

Ska du sätta upp planscher i ramar på din vägg? Har du tänkt beställa planscher med färdiga motiv? Det finns otroligt många hemsidor som säljer planscher med jättefina bilder men det kan kännas lite opersonligt att sätta upp bilder som någon helt okänd människa har tagit. Det är alltid kul att kunna säga att det är en själv som har tagit bilderna om någon frågar, plus att man kan ha bilder på familjemedlemmar eller andra personer oh föremål som ligger en varmt om hjärtat.

Fotokurs
Eftersom att du ska sätta upp bilderna på din vägg är det ju bra om du är hyfsat duktig på att fotografera. Är du inte det så kan du unna dig en fotokurs. Det finns fotokurser som man får lära sig allt från grunden. Man få lära sig om alla olika funktioner och inställningar som finns på kameran som man ofta inte har någon aning om vad man använder dom till.

Det finns fotokurser i olika steg så om du kan grunderna kan du börja med steg 2 och hoppa över steg 1. På mästerfoto rekommenderar dom dock att man bör ha gått steg 1 innan man går steg 2.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *