Bageri i Uppsala

Uppsala har ett stort utbud av mat och fika precis som så många andra storstäder i Sverige. Att ta en fika på ett konditori eller café är någonting som alla njuter av. Det finns fikaställen av olika typer som passar alla. För den som vill fika det riktigt tidlösa fikat i en klassisk miljö passar ett typiskt konditori perfekt. För brödälskare är de genuina och rustika bagerierna det självklara valet.

Urvalet av mysiga fik är stort och likaså caféernas sortiment. Det blir allt vanligare med caféer som har alternativ till de vanliga konditoriklassikerna.

Triller mat och bröd

Familjeföretaget Triller mat och bröd med hemsidan http://trillermat.se/bageri/ är ett stort företag som sysslar med catering. Alla på företaget brinner för verksamheten och sätter alltid kunden i fokus. Företaget startade som ett litet café i mitten av 80-talet och har sedan dess utvecklats till att bli riktigt stort. Triller mat och bröd är bara ett samlingsnamn för alla små verksamheter som företaget bedriver. Idag idkar företaget ett flertal caféer och äger och upprätthåller även festlokaler. Företagets catering är mycket uppskattad tack vare det stora utbudet och det fina kundbemötandet.

Catering hos Triller

Triller anordnar catering i Uppsala och med företagets drift och kompetens inom service är de mycket omtalade. Cateringverksamheten utgör dagligen det största arbetet i företagets stora verksamhet. All matlagning och bakning till cateringen står företaget själva för. Med genuin matlagning och noggrann fingertoppskänsla skapar de underbara middagar, luncher, småplock, desserter och fika till alla typer av arrangemang. Triller mat och bröd använder alltid de finaste och bästa råvarorna till sin catering. Företaget tar emot alla sorters beställningar, stora som små. Familjeföretagets catering passar till alla tillfällen. Alltifrån stora bröllop till små, privata fester.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *