Dags för eget snus

Att brygga sitt eget öl har ju blivit en stor grej nu för tiden. Vissa till och med bygger upp sitt egna lilla bryggeri och säljer Ifrån, har man sett mycket av. Men nu kommer även snuset in på den marknaden där man gör sitt eget. Att sätta en sats med snus behöver inte alls vara krångligt och kräver inte särskilt mycket redskap. En rolig och avslappnande grej att ägna sig åt.

Ditt helt egna snus
Grejen är att kunna säga att man gjort sitt eget snus. Tänk att få berätta för polarna att man snusar något man gjort med sina egna händer. Inte alls illa. Man kan dessutom bli riktigt duktig efter ett tag, och börja fundera över och exprimentera lite med olika smaker och konsistenser. Det finns en stor värld när det kommer till snus och dess egenskaper,och vilken typ av snus man vill få fram.

Billigt och enkelt
Som sagt så är snussatser inget som är särskilt svårt att göra. Man behöver inte så mycket redskap och tidsåtgången är inte särskilt stor den heller. Dessutom så kan det vara ett billigare alternativ till att köpa sitt snus i affären varje gång. I och med att snus priserna har gått upp nåt oerhört, så kan det vara ett billigare alternativ att helt enkelt göra sitt eget snus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *