Headbrands.se

Headbrands.se säljer hårvårdsprodukter och tillbehör till frisörer och andra professionella återförsäljare. Här hittar du alltifrån stylingprodukter och hårvårdsprodukter till utbildningsmaterial, frisörkappor och salongsinredningar. Warehouse.no vänder sig till kunder i Norge, Sverige, Finland och Danmark. Genom att skapa ett personligt konto på Headbrands.se kan du som kund enkelt och smidigt dygnet runt beställa de produkter du behöver till din verksamhet och sedan få det levererat till den adress som du uppger vid beställningen.

Varumärken
Hemsidan http://www.headbrands.se/ erbjuder produkter ifrån välkända varumärken såsom Gorgeous, TIGI, Corioliss, Fudge, Joewell, Framesi och Hååkki med flera.

Gorgeous

Gorgeous stylingverktyg håller en extremt hög kvalitet och är bland de mest tekniskt avancerade. De används av professionella frisörer världen över och hela Gorgeous sortiment inklusive hårvårdsprodukterna hittar du enkelt på hemsidan warehouse.no.

TIGI

Varumärket TIGI som har sina välkända och omtyckta produktserier med namn såsom Bed Head och Tigi-S hittar du också här.

Varumärken
Corioliss

Corioliss erbjuder mycket omtyckta platttänger, locktänger, fönar, diverse kammar och borstar av professionell kvalitet.

Fudge

Ett modernt och prisvärt märke som är speciellt populärt för sina effektiva stylingprodukter och mycket fina dofter på produkterna.

Joewell

Professionella saxar av hög kvalité för salongsbruk.

Framesi

Schampon, balsam, oljor och inpackningar ifrån det italienska märket Framesi är vårdande och skyddar håret mot yttre påfrestningar såsom väder och stylingverktyg.

Hååkki

Hårvaxen med det härliga namnet Flott har snabbt blivit populärt och de olika varianterna passar för de flesta hårstilar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *