Stäkets hantverk & design

I det här inlägget som jag tänkte lägga ut på min lilla blogg här idag så hade jag faktiskt tänkt att jag skulle ta och nämna det här med garn och handfärgade garn på Östermalm, Södermalm eller Kungsholmen bland annat i Stockholm. Det har nämligen varit rätt så många av er läsare som nu har hört av er till mig i kommentarerna och via mail och har frågat lite saker om vart jag vänder mig då jag vill köpa kvalitativa garner och få precis all den engagerade och trevliga hjälp som man ibland kan vara i behov av ifall man inte känner sig som ett proffs. Som många av er redan vet och känner till så stickar och virkar jag och det är någonting som jag har fått många följare för.

Många av er verkar ju då också vara rätt så intresserade av detta och för mig så är ju verkligen det oerhört roligt. Dock så tror jag ju nu då aldrig att jag faktiskt någonsin har skrivit om det här med vart någonstans jag vänder mig för att få tag på mina garner och det stället heter inget mindre än Stäkets hantverk & design. Jag tycker verkligen att de har allt det som man kan tänkas behöva till sina projekt och jag hittar alltid det som jag behöver hos dem. De är dessutom oerhört trevliga och hjälpsamma ifall det är så att man har frågor eller funderingar och hjälper verkligen mer än gärna till när man vill navigera deras sortiment. Hur bra som helst verkligen och jag kan absolut varmt rekommendera att ni vänder er till just då Stäkets hantverk & design ifall ni är på jakt efter riktigt fina garn och även alltså handfärgade garn. Det här gäller väl kanske då främst er som befinner er på Östermalm, Södermalm eller på Kungsholmen till exempel, men ifall du kan ta dig till Stäkets hantverk & design så tycker jag absolut att du ska göra det!